Friss topikok

Az EU-biztos a fájlcserélésről

2009.07.15. 06:07 gg

"A fájlcserélés terjedése szavazatnak tekinthető a létező üzleti modellek, és a létező jogi megoldások ellen" - mondja többek Viviane Reding, az EU infótársadalom- és médiaügyi biztosa ezen a videón. És kérdez: tényleg, van egyáltalán elegendő mennyiségben felhasználóbarát ajánlat a digitális tartalompiacon? És a jelenlegi szerzői jogi szisztéma biztos, hogy meg fog felelni az internetgeneráció igényeinek is?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kaloz.blog.hu/api/trackback/id/tr651246933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2009.07.15. 09:36:27

Jé! Van olyan is, aki gondolkodik?

Win Elen 2009.07.15. 10:59:28

Na. Ez abszolut udvozlendo dolog! Raadasul, a szint is eleg magas ahhoz, hogy ne lehessen csak ugy elmenni mellette. Legalabbis, a kisebb szervezetek, es felhasznalok hangjanal jelentosebb. Persze a valtoztatasra valo hajlandosag ettol meg nem fog valtozni. Talan egy inditvany, ami arra kotelezi a media-oriasokat, hogy alternativ megoldasokat is tegyenek elerhetove... tudom kicsit naiv dolog is igy velkdni, de a demokratikus kereteken belul ennel tobbet (nyomasgyakorlas) nem lehet elerni. Legalabb latszik, hogy egyre magasabb szinten is kezdik racionalisan megkozeliteni a temat, es hosszutavon, ez mindenkeppen jo!
süti beállítások módosítása