Friss topikok

Keménykednek a franciák

2010.08.15. 12:38 gg

Sarkozy elnök, akinek szórakoztatóipari érintettsége már nyilvánvalóan bebizonyosodott, át tudta végül nyomni a francia három dobás törvényt, ami az internetről letöltő magánszemélyeket fenyegeti január elsejétől az ország területén belül, írta meg az Index korábban. A dolog lényege, hogy az ottani törvény szigorúbb, mint a mienk, és azt a felhasználót is bünteti, aki - akár önhibáján kívül - illegális forrásból tölt le zenét vagy filmet; akit pedig ilyenen kapnak, háromszori figyelmeztetés után elítélhető, a büntetés egy év internetmegvonás.

A letöltések vizsgálatára felállított hatóság a napokban küldi ki az első 13 ezer figyelmeztetést - aki ilyet kap, számíthat rá, hogy az állam hat hónapig árgus szemekkel fogja az internetforgalmát figyelni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaloz.blog.hu/api/trackback/id/tr32223005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása