Friss topikok

Az LMP lesz a magyar Kalózpárt?

2009.11.01. 15:28 gg

Kemény belépőjével az elmúlt néhány napban az LMP nyilvánvalóvá tette: a kalózok magyar lábaként ő fogja képviselni idehaza a most már világméretűvé fejlődött hálózat követeléseit. Ezek között első helyen természetesen a fájlcsere azonnali és teljes legalizálása van, de az LMP például fontos kiegészítést tett a közpénzen létrehozott kulturális termékek ügyében: azt javasolják, hogy ezeket minden korlátozástól mentesen nyilvánossá kelljen tenni, és ingyenes terjesztésük elé ne lehessen akadályokat gördíteni - hiszen az adófizetők busásan kifizették ezek ellenértékét valamennyi alkotónak.

Arra lehet tippelni, hogy a párt ezzel az akcióval akár komolyabb méretű szavazórétegeket is meg tud nyerni magának - olyanokat például, akik eddig egyetlen politikai pártra sem adták le voksukat. Most egy számukra is értelmezhető, az életükben komoly változást ígérő politikai mozgalmat láthatnak meg maguk előtt.

A terjedelmes indító közleményt a csapat azóta folyamatosan működtetett blogjában olvashatjuk, a kalozpart.org címen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaloz.blog.hu/api/trackback/id/tr861490966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása