Friss topikok

Most rossz lenni fájlcserélőnek

2009.09.20. 09:52 gg

Sok rossz hír jött a napokban fájlcserélésügyileg. A legrosszabb feltétlenül az, hogy a francia nemzetgyűlésen ismét átnyomták a korábban már alkotmányellenesnek nyilvánított fájlcseretörvényt, aminek értelmében az illegális letöltés internetmegvonással büntethető. Az új törvényverzió annyiban előrelépést jelent, hogy nem egy új állami hivatal feladata lesz a szankcionálás, hanem bírósági döntés rendelheti el.

Kirúgták a svéd tőzsdéről a Pirate Bayt felvásárló céget, mivel kiderült, hogy készpénzhelyzetük enyhén szólva is kétséges. A cég vezetői ezzel természetesen nem értenek egyet - mindenesetre hamarosan eljön az igazság pillanata, hiszen a Pirate Bay tulajdonosait jelentős mennyiségű készpénzzel kell majd kifizetniük egy-két héten belül.

Ha valakinek nagyon hiányzik a Pirate Bay, elmehet Weimarba, és egy újságosbódéban megveheti. Az offline megoldásban terjesztett adatcsomag 21 gigabájtot, 900 ezer torrentet tartalmaz, ezzel jól el lehet lenni egy darabig.

És végül, amire senki sem számított: a pornóipar is összeállt végül, és hadat üzent a fájlcserélésnek. Az első csapást Dél-Koreára mérték.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kaloz.blog.hu/api/trackback/id/tr271394059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Redmaster · redmatyi.blog.hu 2009.09.20. 15:57:02

Helló GG

Küldtem egy emailt neked az inda-s címedre. Majd várom a véleményed.
süti beállítások módosítása