Friss topikok

Nem jutott be a német Kalózpárt

2009.09.28. 16:48 gg

A Kalóz-pártmozgalom német leágazása két százalékot szerzett a tegnapi német választásokon, ami egyrészt parlamenti helyet nem eredményez, viszont a legjobb eredmény az öt százalékos küszöböt nem elérő kis pártok között. A közvélemény-kutatók előzetesen egyre javuló eredményeket mértek a pártnak, így biztosra tették, hogy az EP-választásokon elért 0,9 százalékos eredményhez képest felfelé tudnak elmozdulni, ennek mértéke azonban kérdéses volt. A két százalék össznémet szinten így is milliós szavazótábort jelent, ami jó alap lehet a további sikeres működéshez. A párt képviselői néhány héttel ezelőtt egyébként Münsterben és Aachenben is bejutottak a városházába, időközi helyhatósági választásokon.

Szintén idevonatkozó hír, hogy a kanadai kalózok legális torrentoldalt indítottak, kizárólag jogtiszta tartalmakkal.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kaloz.blog.hu/api/trackback/id/tr31413186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mook 2009.09.28. 17:01:48

"kanadai kalózok legális torrentoldalt indítottak, kizárólag jogtiszta tartalmakkal"

Nem kalózok ezek, hanem cserkészek.

freddyD 2009.09.28. 17:30:16

Amíg az internetes témán kívül nem lépnek tovább, végre valós tartalmakkal, sosem fogják elérni az 5%-ot

Ludas Matyi Online · http://ludas-matyi.com 2009.09.28. 17:31:45

Olvasva a cikkeket ezekről a pártokról, nekem nagyon fura érzésem van. Évről évre halnak meg szavazók millió szám és érik el hasonló sokan a szavazati jogra felhatalmazó kort. Ezeknek a fiataloknak a nagy része ilyen pártra szavaz majd.
Számomra ez kétségtelen, feltéve, ha nem prostituálódnak addig ezek a pártok is a nagytőkének. Ha nem, akkor isten irgalmazzon a multiknak. Még azt is meg merném kockáztatni, hogy ezeken keresztül lesz világrendváltozás.
Csak új erőkkel lehet ezt megcsinálni, régi pártba kerülve nem, mert mire ott vezető beosztásba kerül valaki is, addigra a gerince már nem lesz meg.
Demokráciában csak a szavazáskor lehet változtatni, ezért mindenki jól gondolja meg, hogy mit ikszel be!

indapasssucks 2009.09.28. 18:23:23

öö végre egy párt értelmes és jól körülhatárolt programmal, ami nem arról szól, hogy kit kéne kinyírni?
Azt is figyelembe kell venni, hogy kb az a két százalék életében nem szavazott még senkire, se a CSU-ra, se CDU-ra (tudom tudom, cpu, hahaha, nagyon vicces)...

Rókakígyó 2009.09.28. 18:54:13

Gyáva népnek nincs hazája. Nálunk meg a jobbik tör előre, mer mindig retteg ez a nyomorult nép valamitől:)

Én megalapítanám az antikutya pártot, ami a kutyákból eredő veszélyeket próbálná semlegesíteni. Szerintem bejutnánk a "haláladó" párt példájából kiindulva. Minél surmóbb kis genya rettegnivalót találsz ki, annál nagyobb esélyed van. A lényeg a rettegés.

okostojgli (törölt) 2009.09.28. 20:06:51

Éljen a Kalózpárt!

Jussanak csak be a parlamentbe, hogy a sör is legyen ingyen!

okostojgli (törölt) 2009.09.28. 20:09:40

Kalózok, legális, torrentoldal. Így, egy mondatban.

Ciki, na.
süti beállítások módosítása