Friss topikok

A Public Enemy az interneten csinál pénzt

2009.10.07. 08:57 gg

A jól ismert hiphopista zenekar következő lemezének finanszírozását a Sellaband nevű holland internetes oldallal szeretné megoldatni. Ennek a 2006-ban elindított webprojektnek ugyanis épp ez a profilja: felületet biztosítani arra, hogy a rajongók adományokkal pénzelhessék kedvenc előadóikat, amiért cserébe mindenféle ajándékokat kaphatnak tőlük. A dolog egyáltalán nem kispályás, már két és fél millió dollár pénz futott át rajtuk ilymódon, és mostani akciójuk a Public Enemyvel - 250 ezer dollárt akarnak összeszedni az együttes új stúdióalbumára - biztos, hogy jelentősen megdobja ismertségüket, és persze üzletüket is. Itt a TechCrunch cikke a dologról.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kaloz.blog.hu/api/trackback/id/tr161433376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leeroy of SMV Design 2009.10.19. 07:38:45

Ez nem meglepő, miután az köztudott, hogy Chuck D, a PE frontembere elkötelezett az internetes letöltések mellett és a filesharing harcos szószólója.
süti beállítások módosítása