Friss topikok

A zeneipar hülye

2010.09.21. 06:28 gg

Sokan gondolhatják, hogy e blog legtöbb bejegyzése nagyjából eddig is ezt a tömör címet próbálta meg bizonygatni - ezzel azért vitatkoznék; de ami most történt, arra sajnos tényleg nincs pontosabb fogalmazás. Ügyvédet perrel, szépasszonyt szerszámmal megijeszteni nem lehet - Torgyán József kedvenc mondásának híre nem jutott el az óriás zenekiadókat, valamint a filmeseket tömörítő két szervezethez, a RIAA-hoz és az MPAA-hoz, azt találta ki ugyanis ez a két zseniális szervezet, hogy ha jogi eszközökkel nem bírnak a torrentközpontokkal, akkor majd hackerekkel jól lebombáztatják őket, írta meg az Index. Elsőnek természetesen a Pirate Bayre irányították az indiai zsoldoshacker-hadsereg fegyvereit, és sikerült is leültetni egy rövid időre a svéd kalózokat, a bosszú azonban gyorsan következett: 37 hullámban indítottak túlterheléses válaszcsapást ismeretlenek a két szervezet weboldalai ellen, egy nagyon egyszerű szoftverrel, amit bárki letölthetett és elindíthatott, aki nem ért egyet az amerikai jogvédők cyberbarbárságával. Mindkét weboldal napokig küzdött az életben maradásért (inkább kevesebb, mint több sikerrel), majd új IP-címre költöztették őket, és a támadás is alábbhagyott.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kaloz.blog.hu/api/trackback/id/tr912311685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szt.laci 2010.11.10. 15:03:16

Amerika már tényleg begolyózott. Agyukra ment a csendőrösdi. Örüljenek, hogy még veszi valaki azt a szart, amit ők magas kultúrának neveznek! A nagy világsztárok undorító módon szórják a pénzt, a mi pénzünket, mi pedig adózunk nekik pénzzel, tisztelettel, idővel, mintha istenek lennének pedig némelyik embernek is elég silány. Lázadjunk fel, ne vegyünk több szemetet, használjunk nyílt forráskódú szoftvereket, direkt ne kövessük a divatot, azét se cseréljük újra azt a gépet, ami még működik, stb, és inkább nézzünk üvegtigtist, pumuklit, tenkes kapitányt mint avatárt.
süti beállítások módosítása